Go to Top

Barvni izpisi v velikem formatu

valuejet_webEko-solventni tisk je tehnika tiskanja na velikoformatne medije do širine 137 cm in na dolžino navitja medija. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo, tako natisnjene izdelke pa lahko tudi kaširamo na najrazličnejše materiale.

Mediji, ki jih uporabimo v ta namen: samolepilna folija, papir z nanosom za absorpcijo barvil, ceradno platno, poseben medij za svetlobne table, tekstilno platno ipd.

Prednosti: obstojnost tiska pri zunanji uporabi in živost odtisnjenih barv.

Solventni tisk je pri zunanji uporabi obstojen do 3 leta, zato ni potrebe po laminiranju oz. zaščiti pred zunanjimi vplivi. Laminacijo oz. plastifikacijo izvedemo le zaradi izgleda (mat, sijaj, plastika), zaščitimo pa proti močnim topilom, močnemu in intenzivnemu drgnjenju po površini ali pri dolgotrajni izpostavljenosti direktnim sončnim žarkom.

CANON IMAGE PROGRAF W8400

Naše stranke pričakujejo vrhunsko kakovost barve in kar najkrajše obdelave svojih projektov tiskanja v velikem formatu. Canon W8400 zakrožuje izjemno produktivnost in v svojem razredu najkakovestnejšo reprodukcijo slike ter učinkovitost, ki bo zagotovo pripomogla k vašemu poslovnemu uspehu. Tiskalnik Canon W8400 predstavlja tudi standard za kakovost izpisovanja /2400×1200 dpi/ in nam omogoča kontinuirano izpisovanje na različne papirje v polah in roli/ photo, mat, gloss, samolepni, pvc/ v formatu B0 oz. 105cm x neskončno.

6-barvni proces izpisovanja je jamstvo za barvno natančnost in globino odtenkov, ki sta ključnega pomena za zanesljivo in kakovostno reprodukcijo. Za slike in izpise izpostavljene močni svetlobi je odpornost nujen pogoj, zato uporabljamo visokokakovostna pigmentna črnila, ki so  odporna proti bledenju, UV svetlobi in ostalim vremenskim uplivom nasploh. Rezultat je nenadkriljiva raven obstojnosti barv.